OUTDOOR


INDOOR

FRENCH KISS - LAVINIA MEIJER (EDISON WINNER)  

(NL, FR)

12:45LONDON CALLING - BOREAS QUARTETT BREMEN  

(UK, BE, NL, DE)

13:30SWEET LIFE - CAROLINE KANG (US, NL, DE)

14:15SPANISH LULLABY - LUCIANA CUETO  (ES, IT, PT)

14:45KEY WEST - SHUANN CHAI  (US, AT, DE, CZ, HU)

15:30AUTUMN LEAVES - THE NEW DUTCH ACADEMY  

(AU, DE, AT, HU)

16:15SELF PORTRAIT - REMBRANDT FRERICHS TRIO

(NL, SE)

17:00FRENCH KISS - LAVINIA MEIJER (EDISON WINNER) - 12:45

De Nederlandse superster en 2012 Edison winnares Lavinia Meijer, speelt een duizelingwekkende en kleurrijke selectie muziek, afkomstig van de Franse romantici en impressionisten. De manier waarop ze haar 48 snaren bestreelt resulteert in een ware creatie van sensuele golven die eer doen aan de muziekstukken van Fauré, Debussy en tijdgenoten. (NL, FR)
LONDON CALLING - BOREAS QUARTETT BREMEN - 13:30

De award-winnaars en fluitvirtuozen van het Boreas Quartett Bremen creëren betoverende 16e en 17e eeuwse 'consort' muziek uit Engeland, de Lage Landen en Duitsland. Het ensemble is vernoemd naar de god van de noorderwind, Boreas, want het is wind, lucht en adem die de instrumenten van dit unieke vier-vrouwen ensemble doet resoneren. (UK, BE, NL, DE)
SWEET LIFE - CAROLINE KANG - 14:15

De alom geprezen Amerikaanse celliste Caroline Kang voert een selectie van Bach's cult klassiekers "Zes suites voor onbegeleide cello" uit. Kang doet dit op een zeer bijzondere historische cello, waarop ze de rijke, authentieke klanken, de welsprekendheid en articulatie van Bach in zijn bloeiperiode, het tijdperk van de barok in Duitsland, weet te vangen. (US, NL, DE)
SPANISH LULLABY - LUCIANA CUETO - 14:45

De boeiende Latijns-Sopraan Luciana Cueto zingt tijdloos passionele nummers over de liefde, het leven en de dood, in het Spaans, Italiaans en Portugees. Geinspireerd door de traditie van de troubadour, vertelt zij met haar muziek verhalen en neemt ze het publiek mee op een reis, waarin de dagelijkse realiteit wordt overstegen en vitaliteit en de essentie van het leven gevierd worden.  (ES, IT, PT)
KEY WEST - SHUANN CHAI - 15:30

Achttiende-eeuwse piano virtuozen Mozart, Beethoven, Dussek en Hummel hebben allemaal de concerthallen van Den Haag geëerd met hun aanwezigheid. Nu zal de gevierde piano virtuoos Shuann Chai de werken van haar roemrijke muziekale voorgangers eer aandoen in een zeer persoonlijk programma, waarin de kosmopolitische en muzikale erfenis van Den Haag wordt gevierd. (US, AT, DE, CZ, HU)
AUTUMN LEAVES - THE NEW DUTCH ACADEMY  - 16:15

Ons koesterend in de avondzon in het oogstseizoen met dit nazomerprogramma, hebben we strijkkwartetten uit Oostenrijk, Zuid Duitsland en Hongarije. Simon Murphy en leden van Den Haag's internationaal barok orkest, The New Dutch Acadamy, verwennen het publiek met een herfstachtig feest met werken waaronder Mozart's klassieker, Het Jachtkwartet.  (AU, DE, AT, HU)
SELF PORTRAIT - REMBRANDT FRERICHS TRIO - 17:00

Het Rembrandt Frerichs Trio werd geprezen door critici voor hun finesse in musicals. In een meeslepende muzikale reis door Europa met muziek van hun nieuwe betoverende jazz album Continental. Voor dit speciale optreden wordt het ensemble bijgestaan door de Zweedse tromboniste Karin Hammar. (NL, SE)
MAIN PARTNERS


PREMIUM PARTNERS
ORGANISATIE